Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο προσκήνιο ξανά ο Φορτούνης! Στο “στόχαστρο” ομάδων του εξωτερικού

Στο προσκήνιο ξανά ο Φορτούνης! Στο “στόχαστρο” ομάδων του εξωτερικού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει “δυναμικά” τη φετινή σεζόν, με εξαιρετικές εμφανίσεις και γκολ τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με αυυτή της Εθνικής Ελλάδας, γεγονός που τον έχει φέρει και πάλι, στο μετεγγραφικό προσκήνιο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Κώστας Φορτούνης έχει αρχίσει να προσελκύει ξανά τα “βλέμματα” ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν προτάσεις για εκείνον τον Γενάρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μάλιστα, ακόμη και στο σημερινό (16/09) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αναμένονται εκπρόσωποι αρκετών ομάδων στις κερκίδες του Καραϊσκάκης, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τρικαλινό ποδοσφαιριστή.

Όπως έχει γίνει μάλιστα γνωστό, ομάδες της Μπουντεσλίγκα, τον έχουν πάντα στα υπόψιν τους και δεν αποκλείεται άμεσα να φθάσει και κάποια πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού για την επιστροφή του αρχηγού της ομάδας στη Γερμανία, όπου είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις