Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στο… χαλαρό ο ΠΑΟΚ! Έδιωξε το “βραχνά” του Ατρόμητου

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Χωρίς να πιάσει κάποια ιδιαίτερα καλή απόδοση, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές φάσεις που κατάφερε να κάνει στην εστία του Ατρόμητου και να φτάσει στη νίκη με 2-0. Οι Θεσσαλονικείς αύξησαν έτσι την απόσταση τους από τους τέταρτους Περιστεριώτες και θα δώσουν τη μάχη τους στα… δικαστήρια και στον αγωνιστικό χώρο για να συγκεντρώσουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Έδειξε επηρεασμένος, αλλά τα κατάφερε! Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και απομακρύνθηκε από τους Περιστεριώτες, που σε περίπτωση νίκης θα περνούσαν αυτοί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι

Η.. εκκίνηση του ματς βρήκε τον ατρόμητο στην επίθεση και να πιέζει για το γκολ. Μόλις στο 3′ οι Περιστεριώτες φώναξαν για πέναλτι! Ο Μαλεζάς παρεμποδίζει με το χέρι τον Μπρούνο να πάει στην μπάλα -μέσα στην μεγάλη περιοχή- και τον έριξε κάτω, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Ο ΠΑΟΚ άργησε να μπει στο.. κλίμα του ματς και στο 6 είδε τον Πασχαλάκη να κάνει “μεγάλη” επέμβαση στο χαμηλό σουτ του Μπρούνο! Το παιχνίδι είχε σχετικά χαμηλό ρυθμό στη συνέχεια, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να φανούν πιο πιεστικοί στην εστία των γηπεδούχων και τους Περιστεριώτες να μην έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στο να αμυνθούν.

Ο Ατρόμητος είχε τις… εντυπώσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ έφτασε τελικά στο γκολ, με μια όμορφη “κομπίνα”! Ο Πέλκας εκτέλεσε γρήγορα και συρτά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Βιεϊρίνια έβγαλε κάθετα στον Κάμπος που από πλάγια θέση πέρασε την μπάλα πάνω απ’ το σώμα του Γιαννιώτη για το 0-1. Μέχρι το ημίχρονο, ο Ατρόμητος εμφανίστηκε επηρεασμένος στις κινήσεις του και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο στα αντίπαλα καρέ, πέρα από το μακρινό σουτ του Μάντσον, που πέρασε εελάχιατα άουτ (ο Πασχαλάκης ήταν στη φάση και έλεγχε την μπάλα).

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένα πολύ γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ. Στο 56′ ο Πέλκας πήρε την μπάλα από τα δεξιά, “άδειασε” τους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και “έστρωσε” το 0-2 που πέτυχε ο Κρέσπο μέσα απ’ την μικρή περιοχή. Οι Θεσσαλονικείς έθεσαν έτσι.. γερές βάσεις για τη νίκη τους μέσα στο Περιστέρι, ενώ έκαναν και καλή διαχείριση στα υπόλοιπα λεπτά, μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Καρασαλίδη να στέλνει μόλις άουτ την μπάλα, με κεφαλιά από την μικρή περιοχή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις