Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Superclasico στο Copa Libertadores! Τελικός με Μπόκα και Ρίβερ – video

Superclasico στο Copa Libertadores! Τελικός με Μπόκα και Ρίβερ – video
@BocaJrsOficial

Οι δυο κορυφαίες ομάδες της Αργεντινής στον τελικό του Copa Libertadores. Η Μπόκα Τζούνιορς πήρε την πρόκριση κόντρα στην Παλμέιρας και θα δώσει 2 “μάχες” για τον τίτλο κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ!

Η Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Copa Libertadores για πρώτη φορά. Η ομάδα από το Μπουένος Άιρες έφερε ισοπαλία (2-2) με τους Βραζιλιάνους της Παλμέιρας στον δεύτερο ημιτελικό, εξασφαλίζοντας πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2 και κλείνοντας δυο… ραντεβού με τη μεγάλη της αντίπαλο για την κούπα.

Η Παλμέιρας είδε να της ακυρώνεται γκολ του Ενρίκε στο 10΄ με τη χρήση του VAR και στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ (18΄) από το τέρμα του Ραμόν Αμπίλα. Η ομάδα από τη Βραζιλία όμως… ανέτρεψε το σκορ με τον Γκαρσία (51΄) και τον Γκόμεζ (πέναλτι στο 60’). Η Μπόκα όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 με μια συρτή… σουτάρα του Ντάριο Μπενεντέτο (70′).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=01Nf9-ashjY

Μία ημέρα πριν, η Ρίβερ Πλέιτ είχε εξασφαλίσει της πρόκρισης στον τελικό, επί της κατόχου Γκρέμιο. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 7 Νοεμβρίου στη Bombonera, και στις 28 Νοεμβρίου, στο Monumental. Ο φετινός τελικός θα είναι ο τελευταίος που θα διεξαχθεί σε δύο αγώνες , αφού πλέον θα γίνεται με ένα παιχνίδι σε έναν ουδέτερο γήπεδο.

Πέναλτι… τελικού ο Σκόκο! Με συνοδεία αστυνομικών αποχώρησε ο διαιτητής – video

Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο Libertadores ήταν το 2015 σε έναν αγώνα που διακόπηκε στο ημίχρονο, αφού οι οπαδοί της Μπόκα επιτέθηκαν στους παίκτες της Ρίβερ στο τούνελ των αποδυτηρίων με σπρέι πιπεριού.

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/1057838569878941696

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/1057829111652061189

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις