Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Superleague: Με Αλαφούζο η επιτροπή των “άστεγων” ΠΑΕ

Αλαφούζος
ΦΩΤΟ eurokinisi

Οχτώ ομάδες της Supeleague, παραμένουν χωρίς τηλεοπτική “στέγη” για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και για το λόγο αυτό δημιούργησαν σήμερα (02/04) μία σχετική επιτροπή, στην οποία ξεχωρίζει το όνομα του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου.

Συνάντηση στα γραφεία της Superleague πραγματοποιήθηκε σήμερα, από τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το “παρών”.

Οκτώ ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας μαζί με τον Άρη και τον ΟΦΗ, συζήτησαν το “φλέγον” ζήτημα των τηλεοπτικών και σύμφωνα με το ΑΠΕ, αποφάσισαν τη σύσταση ειδικής επιτροπής, η οποία και θα έχει επαφές με τα κανάλια της χώρας, για ένα κοινό συμβόλαιο.

Στην επιτροπή και ο Αλαφούζος

Η επιτροπή θα αποτελείται από τους κ.κ Αλαφούζο (Παναθηναϊκός), Καρυπίδη (Άρης), Σπανό (Ατρόμητος) και Μονεμβασιώτη (Απόλλων Σμύρνης) και θα προχωρήσει σε συζητήσεις αρχικά με τη Nova και την ΕΡΤ, για βρει την πιο συμφέρουσα λύση και για του 8 (+2).

Να σημειωθεί ότι η εμφάνιση του κ. Αλαφούζου στα κοινά της διοργανώτριας αρχής ήταν η πρώτη από την ημέρα που γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και Λεβαδειακός έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Nova και είναι “καλυμμένες” τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις