Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης! Έξαλλοι οι φιλοξενούμενοι

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Η διακοπή της Superleague είναι… γεγονός και η απόφαση της Κυβέρνησης εφαρμόστηκε από τη Δευτέρα στο ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης. “Βράζουν” οι φιλοξενούμενοι.

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (12/03, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά αναβλήθηκε μετά την απόφαση που πήρε η Κυβέρνηση.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε τους δύο συλλόγους ότι η απόφαση της κυβέρνησης για επ’ αόριστον αναβολή (μετά τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) ότι η τίθεται άμεσα.

Έντονος εκνευρισμός στον Απόλλων Σμύρνης

Η απόφαση της Κυβέρνησης πάντως προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με ανακοίνωσή της, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” αναφέρεται στην οικονομική ζημία που υπέστη προκειμένου να πάει στα Ιωάννινα, τα ξίδι που θα πρέπει να κάνει και πάλι, με την επανεκίνηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

«Τελικά η μόνη ομάδα που πληρώνει ψυχολογικά και οικονομικά την απόφαση –που διαβάσαμε αλλά επισήμως δεν γνωρίζουμε περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ματς- είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα Ιωάννινα για το προγραμματισμένο ματς με τον ΠΑΣ. Σε ένα ταξίδι για το οποίο χρειάστηκε να καταβληθούν χρήματα και που είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να επαναλάβουμε στο μέλλον, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε πότε.

Προφανώς κάποιοι για ακόμα μια φορά αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν με αποφάσεις τους. Αδιαφορούν για τη δική μας οικονομική αιμορραγία που οι ίδιοι κάνουν ακόμα μεγαλύτερη.

Αυτοί οι κάποιοι, που πήραν την απόφαση και ακόμα δεν έχουν κάνει τον κόπο να μας ενημερώσουν επίσημα, καλό θα είναι να μας πουν και ποιοι θα μας αποζημιώσουν. Ποιοι θα καλύψουν τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας χωρίς κανέναν τελικά λόγο και αιτία. Προφανώς ουδείς θα μπει στον κόπο να μας απαντήσει καθώς ουδείς ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις