Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague: Δεν τα βρίσκουν! Σε… αδιέξοδο για τα τηλεοπτικά

Superleague

Το Δ.Σ. της Superleague συνεδρίασε για περίπου 2 ώρες την Τρίτη (20/02), έχοντας για κυρίως θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, αλλά… λύση δεν βρέθηκε.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στο Δ.Σ. της Superleague οι Βρέντζος, Αγραφιώτης και Μπαταγιάννης, τον Παναθηναϊκό οι Κωνσταντίνου – Σωπήλης, την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου και τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Στη συνεδρίαση ακούστηκαν αρκετές διαφορετικές απόψεις κι έτσι δεν υπήρξε συμφωνία για τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούν οι ομάδες για τα τηλεοπτικά.

Η Λίγκα θα προχωρήσει σε νέο Δ.Σ. το επόμενο 15νθήμερο, για να συζητηθεί εκ νέου το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα.

Το ενδεχόμενο μιας κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων φαίνεται πως δεν βρήκε θετικούς τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ και η ΑΕΚ κράτησε.. αποστάσεις. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι εκτός κεντρικής διαχείρισης και έχει διμερή συμφωνία με τη NOVA.

Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Ξάνθη εξέφρασαν την άποψη να γίνει μια ομαδική κίνηση για κεντρική διαχείριση, αλλά και εκεί υπάρχουν διαφωνίες από τις υπόλοιπες μικρομεσαίες ομάδες.

“Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες περιμένουμε τις προτάσεις των μεγάλων για το τι θα γίνει και θα κάνουμε νέο Δ.Σ.” ανέφερε ο Χρήστος Δάρας (εκπρόσωπος του Πανιώνιου) εξερχόμενος από το Δ.Σ..

Να θυμίσουμε ότι η διοργανώτρια αρχή ψάχνει να κάνει μια συμφωνία άνω των 30 εκατ. ευρώ, κάτι που πρόκειται να συμβεί από τη NOVA (η πρόταση της ήταν στα 30 εκατ.).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις