Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague: Δεν βρέθηκε άκρη! Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος

Superleague: Δεν βρέθηκε άκρη! Αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η κλήρωση της Superleague αναβλήθηκε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου, μιας κι οι ομάδες δεν τα βρήκαν σε κανένα σημείο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (30/7), αναβλήθηκε. Οι ομάδες δεν μπόρεσαν να τα βρουν σε κανένα σημείο για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η Λίγκα να μην προχωρήσει στην υπογραφή της.

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό με τους τηλεοπτικά “άστεγους”, οι οποίοι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν, αν δεν βρεθεί λύση. Οι 7 ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων κι ο Παναθηναϊκός, δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η έναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται στον… αέρα.

Η κλήρωση αναβλήθηκε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου. Μέχρι τότε, όλοι ελπίζουν πως θα βρεθεί λύση και δεν θα υπάρξει νέα αναβολή.

“Στόχος είναι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην συμφωνημένη ημερομηνία, δηλαδή 25 Αυγούστου. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για αυτό”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις