Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague: Είναι επίσημο! Η μπάλα και πάλι στη “σέντρα”

Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει απόφαση για το ματς το οποίο… προκάλεσε την αναβολή του πρωταθλήματος (σ.σ. τα γεγονότα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ), αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε την Τρίτη (27/03) το “οκ” για να έχουμε και πάλι “σέντρα” στην Superleague.

Η μπάλα και πάλι στη… σέντρα! Επιστροφή στην αγωνιστική δράση το προσεχές σαββατοκύριακο στην Superleague, με τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη να ανάβει το “πράσινο φως”, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η ομόφωνη απόφαση των ομάδων της Superleague στο να αποδεχθούν τους όρους που έθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, άνοιξε το… δρόμο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας..

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως ο κ. Βασιλειάδης έλαβε εγγράφως τις δεσμεύσεις της διοργανώτριας Αρχής και τις προτάσεις της ΕΠΟ κι έτσι η άρση της διακοπής του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου είνει γεγονός!

Η απόφαση της ΓΓΑ

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18”.

Η Superleague ξεκινά και πάλι το προσεχές σαββατοκύριακο με την 26η αγωνιστική της, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Superleague

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις