Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague: Έκλεισε το ραντεβού Βασιλειάδη – NOVA

Βασιλειάδης

Η προσπάθεια της NOVA φαίνεται πως… έπιασε τόπο και κατάφερε να κλείσει “ραντεβού” με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Συναντήθηκε με τον ΠΣΑΠ ο υφυπουργός αθλητισμού.

Μετά από προσπάθειες – πιέσεις ημερών, η NOVA κατάφερε να κανονίσει μια συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι εκπρόσωποι της NOVA θα βρεθούν με τον κ. Βασιλειάδη την Τετάρτη (21/03) στις 14:00 στα γραφεία της ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κανάλι θα πιέσει να ξεκινήσει η… δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Συναντήθηκε με τον ΠΣΑΠ ο υφυπουργός αθλητισμού

Σχεδόν μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και ο Γιώργος Βασιλειάδης ήθελε να ακούσει από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Από τη μεριά του, ο υφυπουργός επισήμανε για ακόμη μία φορά την ανάγκη να παρθούν μέτρα, ώστε να μην αντικρίσουμε ξανά εικόνες βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Κόρμπος (πρόεδρος), Γιώργος Γεωργίου (αντιπρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος (γενικός γραμματεάς), Γιάννης Λαζανάς (ταμίας), καθώς και ο νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, Θανάσης Μακρινιώτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις