Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Superleague: Έρχεται… σύγκρουση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη λίγκα!

Superleague: Έρχεται… σύγκρουση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη λίγκα!
ΦΩΤΟ intime

Η παραίτηση Μπαταγιάννη από την προεδρία της Superleague έχει αφήσει… ακέφαλο τον συνεταιρισμό του πρωταθλήματος και η επόμενη ημέρα των εκλογών δείχνει… σύγκρουση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η Super League συνεδριάζει αύριο (Τρίτη 16/4, 14:00) για να εκλέξει τον επόμενο πρόεδρό της, αλλά οι “ζυμώσεις” δίνουν και παίρνουν, για το τι θα συμβεί τελικά και τι θα ψηφίσουν οι ομάδες της λίγκας.

Ακόμη δεν είναι επίσημα τα ονόματα που θα διεκδικήσουν την προεδρία, ενώ φαίνεται ότι δεν κατέληξαν πουθενά οι προσπάθειες να βρεθεί ένα όνομα κοινής αποδοχής από τους συλλόγους του συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, δεν αποκλείεται να έχουμε… σύγκρουση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις εκλογές, καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν δικό τους υποψήφιο για τη θέση.

Ο μεν Δικέφαλος του Βορρά τον Μάκη Γκαγκάτση, η δε Ένωση τον Μηνά Λυσάνδρου, σε μία κόντρα Δικεφάλων με αμφίρροπο “νικητή”, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις των περισσοτέρων ομάδων, που θα λάβουν μέρος στην αυριανή ψηφοφορία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις