Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Η αστυνομία θέλει τη μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Superleague: Η αστυνομία θέλει τη μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αίτημα στη Superleague και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του “μεγάλου” αγώνα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, κατέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ.

Πολύ πιθανή μοιάζει αυτή τη στιγμή η μετάθεση του ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική της Superleague

Με επιστολή της στη Superleague αλλά και στον Γιώργο Βασιλειάδη, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης  και η ΓΑΔΑ ζητούν την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, αφού την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, αλλά και το Άρης – Ολυμπιακός (17:00) για την Basket League.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Λίγκας, που πιθανότατα θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα. Σε περίπτωση που υπάρξει μετάθεση του αγώνα, πρέπει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη (25.10.2018) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Βίντι για το Europa League, ενώ στις 31 Οκτωβρίου έχει οριστεί το ματς του “δικεφάλου του Βορρά” με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις