Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Κρίσιμη “στροφή” με Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πανιώνιος

Superleague: Κρίσιμη “στροφή” με Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πανιώνιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ υπό άλλες συνθήκες θα συγκέντρωνε όλο το ενδιαφέρον της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η κατάσταση στην κορυφή όμως στρέφει τους… προβολείς στα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πανιώνιος.

Η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι… ικανή να φέρει αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει δύσκολη “αποστολή” στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (15:00) και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει μπροστά από την ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν την υποδεχθεί στην Τούμπα, σε ένα ματς… τίτλου.

Φυσικά, για τον ΠΑΟΚ εκκρεμεί και η απόφαση για την ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να φέρει αφαίρεση βαθμών αλλά και τιμωρία έδρας.

Η… κουρασμένη τον τελευταίο καιρό ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (17:15) και δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να “πέσει” σε νέα “γκέλα (προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο).

Η Ένωση θέλει να πάει χωρίς άλλη απώλεια στην Τούμπα, ενώ περιμένει και η ίδια την απόφαση για την ματαίωση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, η οποία από μόνη της μπορεί να της δώσει βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι του “δικέφαλου του Βορρά”.

Το… δυνατό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ελληνικό clasico (19:30). Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να νικήσουν τον “αιώνιο” αντίπαλο και την ίδια στιγμή θα περιμένουν απώλειες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για να δουν αν προλαβαίνουν ή όχι το “τρένο” του τίτλου. Άξιο αναφοράς, πως ακόμα δεν έχει προκύψει η ποινή των Πειραιωτών για όσα έγιναν στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θα τα δώσει όλα στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι, προκειμένου να.. κυνηγήσει μέχρι τέλους την είσοδο του στην 5άδα – έξοδο στην Ευρώπη κι έτσι να “καθαρίσει” με την ποινή αποκλεισμού που θα του επιβάλει η UEFA. ΦΥΣΙΚΑ, στη.. μέση υπάρχει και το γόητρο για τους δυο “αιώνιους”.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Superleague

Σάββατο, 03 Μαρτίου

Πλατανιάς – Λαμία 1-2

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0

Κυριακή, 04 Μαρτίου

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (15:00)

ΑΕΚ – Πανιώνιος (17:15)

Λεβαδειακός – ΑΕΛ (17:15)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα, 05 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (19:30)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Σάββατο, 10 Μαρτίου

ΑΕΛ – Κέρκυρα

Πανιώνιος – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή, 11 Μαρτίου

Πλατανιάς – Ολυμπιακός

Ξάνθη – Παναιτωλικός

Λαμία – Λεβαδειακός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις