Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague ΤΕΛΙΚΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα “σάρωσε” τον Ολυμπιακό! Στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης

Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague, με τον Αστέρα Τρίπολης να νικά με 0-2 τον Παναιτωλικό και να εξασφαλίζει την έξοδό του στην Ευρώπη. Διέλυσε με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό. Διεκόπη οριστικά το Παναθηναϊκός – Ξάνθη, λόγω βροχής.

Με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει τη νίκη στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Παναιτωλικού και το “εισιτήριο” για το Europa League, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Superleague.

Φινάλε με ήττα 3-0 σε μία αποτυχημένη χρονιά για τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, ενώ ο Πανιώνιος κατέληξε 7ος με νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού. Η βροχή δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του αγώνα στη Λεωφόρο, με το Παναθηναϊκός – Ξάνθη να διακόπτεται από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Παρακολουθήστε το LIVE του newsit.gr για τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής της Superleague

Χθες, στην πρώτη ημέρα της 30ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας, επικρατώντας με 0-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/992840750940516358

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου, ΑΕΛ και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, ενώ ο Ατρόμητος νίκησε με 4-0 την υποβιβασμένη Κέρκυρα και ο ΠΑΟΚ με 3-0 τον επίσης υποβιβασμένο Πλατανιά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις