Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρόγραμμα Superleague: Με Ατρόμητος – ΑΕΚ στη… σκιά του ντέρμπι

Πρόγραμμα Superleague: Με Ατρόμητος – ΑΕΚ στη… σκιά του ντέρμπι
Intime

Μπορεί το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει πάνω του τα… βλέμματα, αλλά το κυριακάτικο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Superleague έχει άλλους τρεις αγώνες από τους οποίους ξεχωρίζει το Ατρόμητος ΑΕΚ.

Τον τίτλο “Στη… σκιά του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ” θα μπορούσε να έχει η 22η αγωνιστική της Superleague. Μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου, το πρόγραμμα συνεχίζεται με 4 αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός αγώνας της ημέρας με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα… φώτα πέφτουν και στο Περιστέρι, εκεί όπου η ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα του Ατρομήτου.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή της τον Σέρχιο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και να κρατήσει έτσι -τουλάχιστον σταθερή- τη βαθμολογική της απόσταση από τον Παναθηναϊκό. Εκτός πλάνων του Ιταλού τεχνικού έχουν τεθεί οι τραυματίες Βράνιες – Ολιβέιρα και ο τιμωρημένος Μάνταλος.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και να πλησιάσει έτσι στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Κόντρα στην Ένωση θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ρισβάνη, αλλά και τον Μάντσον.

Η βαθμολογία της Superleague αυτή τη στιγμή και το πρόγραμμα της Κυριακής

Superleague

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις