Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague: Ντέρμπι “δικεφάλων” στην Τούμπα!

Superleague: Ντέρμπι “δικεφάλων” στην Τούμπα!
ΦΩΤΟ Intime

Στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα στρέφονται τα βλέμματα στο πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Κυριακής (12/1) για την 18η αγωνιστική της Superleague. Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στη Λαμία, restart ψάχνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδο της Τούμπας  θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Ο ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Άρη που του προκάλεσε την απώλεια του αήττητου σερί 51, υποδέχεται την ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά της από τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έδειξε να ξεπερνά γρήγορα την ήττα του περασμένου Σαββάτου, κερδίζοντας 3-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας, τη στιγμή που αυτή του Μάσιμο Καρέρα δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης λόγω αναβολής υπό τον φόβο επεισοδίων.

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην απόρθητη έδρα της Λαμίας ενώ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες κόντρας στον ουραγό Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Τέλος, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, που “καίγονται” για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ανοίγουν την αυλαία του προγράμματος της ημέρας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπα πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις