Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Πρώτος βαθμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Ισοπαλία με ΟΦΗ

Superleague: Πρώτος βαθμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Ισοπαλία με ΟΦΗ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Απόλλωνας Σμύρνης άργησε πολύ, αλλά κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Superleague. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την ένατη αγωνιστική.

Έπρεπε να φτάσει η ένατη αγωνιστική της Superleague, προκειμένου ο Απόλλωνας Σμύρνης να ανοίξει… λογαριασμό στο πρωτάθλημα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σ’ όλο το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη, η οποία είχε, μάλιστα, τεράστια ευκαιρία να φύγει με το “διπλό” από το Ηράκλειο, αλλά ο Στρέζος σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Μάντζιο στο 88′.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε αήττητος για τέταρτο σερί παιχνίδι, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας κι έχασε μία καλή ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Νάστος (64′ Βουό), Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (65′ Ντίνας), Αραβίδης (80′ Νέιρα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Οριουέλα, Γκίνο, Τριάδης (82′ Ακόστα), Ντ’ Ούρσο (92′ Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Κονέ, Μπεντινέλι (61′ Σικαμπάλα), Μάντζιος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις