Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Superleague: “Σφράγισε” την αναδιάρθρωση ο Βασιλειάδης! video

Superleague: “Σφράγισε” την αναδιάρθρωση ο Βασιλειάδης! video
ΦΩΤΟ intime

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να μη δέχεται για μία ακόμη φορά τις ενστάσεις και τις προτάσεις των Superleague και ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων να θεωρείται πια δεδομένη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, τον αντιπρόεδρο της Superleague, Χρήστο Δάρρα, τον πρόεδρο της Football League κ. Λεουτσάκος, καθώς και του κκ Δημητρίου, Βακάλη και Βρακά από την ΕΠΟ, για το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Ο κ. Βασιλειάδης δέχθηκε ξανά “πιέσεις” για αναβολή της αναδιάρθρωσης στη Superleague, αλλά ήταν ανένδοτος και ουσιαστικά έβαλε τέλος στα υπόλοιπα σενάρια, “προχωρώντας” κανονικά τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πλάνο του υφυπουργού, θα υπάρξει δημιουργία μιας Superleague 2, ενώ στη σημερινή “μεγάλη” κατηγορία θα παραμείνουν 14 ομάδες και άρα θα υπάρξει υποβιβασμός 4 (3+1 σε μπαράζ) ομάδων τη φετινή σεζόν.

VIDEO: Ξεκινά η συζήτηση για το θέμα της αναδιάρθρωσης ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένος και τον αντιπρόεδρο της Super League Χρήστο Δάρα

Gepostet von AMNA Sport am Montag, 8. April 2019

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις