Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Superleague – Τσαμούρης: “Μου επιτέθηκε οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας!”

Superleague – Τσαμούρης: “Μου επιτέθηκε οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης έγινε ο δεύτερο Έλληνας διαιτητής που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους τη φετινή σεζόν και ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι επρόκειτο για οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας.

Την εκτίμηση ότι οι δράστες της επίθεσης εναντίον του ήταν οπαδοί ομάδας, αλλά και ότι το συμβάν ήταν προσχεδιασμένη ενέργεια, έκανε στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Ο Έλληνας διαιτητής άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του κι αυτό επιβεβαιώνει και το σχετικό υλικό από την πορεία της διαδρομής του, σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, το οποίο έφερε στο “φως” και την κατάθεσή του. Σε αυτή ο Τσαμούρης φέρεται να υποστηρίζει συγκεκριμένα, τα εξής:

Για την επίθεση που του έγινε: “Εκτιμώ πως αυτός που μου επιτέθηκε ήταν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο δράστης δεν μου είπε το παραμικρό, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια”.
Για το αν τον παρακολούθησαν: “Δεν αντιλήφθηκα οποιαδήποτε παρακολούθηση. Είμαι βέβαιος ότι οι δύο δράστες με περίμεναν έξω από το σπίτι μου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις