Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Το συγκινητικό βίντεο της ΑΕΚ! Έπαιξαν μπάλα στο οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας

Το συγκινητικό βίντεο της ΑΕΚ! Έπαιξαν μπάλα στο οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας

Με αφορμή τις γιορτές, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημιούργησε ένα εξαιρετικό και συνάμα συγκινητικό βίντεο, με τους παίκτες της Ένωσης και τον Μανόλο Χιμένεθ να παίζουν μπάλα στο οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας και να εύχονται “του χρόνου σπίτι μας”.

Η ΑΕΚ επισκέφτηκε το οικόπεδο, όπου θα χτιστεί η “Αγια Σοφιά”. Ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος έδωσε το σύνθημα, φωνάζοντας “εδώ είναι το σπίτι μας, πάμε να παίξουμε”. Στο τέλος άπαντες ευχήθηκαν το νέο έτος να τους βρει στο ποδοσφαιρικό τους σπίτι.

Αναλυτικά

“Τις δικές τους ευχές για καλή χρονιά με… «ευτυχισμένο 2018» αλλά «και του χρόνου… σπίτι μας» έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, πατώντας στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της «Αγιά-Σοφιάς» με συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Διέσχισαν με το πούλμαν της ομάδας μας τη Λεωφόρο Δεκελείας, επέστρεψαν στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας, ενημερώθηκαν για το πρώτο στάδιο των έργων που ολοκληρώθηκε και για το δεύτερο στάδιο που ακολουθεί με την ανατολή του 2018 και με την προτροπή του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε το εναρκτήριο λάκτισμα, αλλά και τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, έπαιξαν για λίγο μπάλα στο λασπωμένο τερέν!

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις ιστορικές στιγμές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και παίχθηκε ποδόσφαιρο από την ομάδα μας για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003!

Λίγο πριν αναχωρήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ευχήθηκαν καλή χρονιά για το 2018, αλλά «και του χρόνου σπίτι μας» ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή με φόντο την εκκλησία της Αγίας Τριάδας!

Τα δικά μας κάλαντα ακούστηκαν και πάλι μέσα από τον Ναό της ιστορίας μας!
Από τη γη των προγόνων μας! Aπολαύστε το video του ΑΕΚ TV!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!”

Δείτε το βίντεο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις