Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζει η ιστορία πρώην παίκτη της Καβάλας! Βρέθηκε στα όρια του νευρικού κλονισμού

Ορούμα
@scoregist

Αγωνίστηκε δίπλα σε σημαντικούς παίκτες, στο φινάλε της καριέρας του έπαιξε και στην Καβάλα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον παλαίμαχο Νιγηριανό διεθνή, Γουίλσον Ορούμα.

Αγνώριστος, αλλά σε διαδικασία να βρει… τα πατήματα του ο παλαίμαχος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, Γουίλσον Ορούμα.

Ο Ουρούμα αγωνίστηκε σε ομάδες όμως Λανς, Σοσό, Μαρσέιγ και Καβάλα -στο φινάλε της καριέρας του- έπαιξε δίπλα σε σημαντικούς παίκτες (Οκότσα και Κανού), αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συνέλθει… και να βρει την ψυχική του υγεία!

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο Αφρικανός εξαπατήθηκε από κάποιους που ισχυρίστηκαν πως ήταν επιχειρηματίες στον πετρελαϊκό τομέα αποσπώντας -τον Δεκέμβριο του 2012- το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ!

Αυτό το γεγονός, ο Ορούμα κατέρευσε ψυχολογικά, φτάνοντας στα όρια της παράνοιας! Σύμφωνα όμως με ενημέρωση της οικογένειας του, πλέον βρίσκεται σε κλινική στο Λάγος και προσπαθεί να ορθοποδήσει.

“Ο Γουίλσον τα πηγαίνει καλά. Οι γιατροί θεωρούν πως δεν θα μείνει για καιρό εδώ. Βρίσκεται σε καλή διάθεση” φέρεται να δήλωσε ο αδερφός του, Ντομινίκ, τονίζοντας πως η οικογένεια του δεν ζητά κάποια οικονομική ενίσχυση.

Υπάρχουν πάντως δημοσιεύματα που ανέφεραν πως το προηγούμενο διάστημα ο Ορούμα κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος στους δρόμους του Λάγος, δείχνοντας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις