Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

«Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Πιάνιτς»

«Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Πιάνιτς»
ΑΠΕ

Τα νεότερα ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Μίραλεμ Πιάνιτς έδωσε τα… χέρια με την Μπαρτσελόνα για τη μετεγγραφή του.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται πως έχει βάλει στο “στόχαστρο” της τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο 30χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται έτοιμος να φύγει από την Γιουβέντους και τα τελευταία δημοσιεύματα εμφανίζουν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport”, ο Πιάνιτς είπε το «ναι» για να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς από την επόμενη σεζόν.

Αυτό που θα απομένει για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση είναι να τα βρει η Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, κάτι που φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο (δεν θα τον αφήσει με κάποιο μικρό ποσό).

Στις διαπραγματεύσεις θα μπουν από την πλευρά των Καταλανών ονόματα παικτών που δεν φαίνεται να υπολογίζονται, με πρώτο αυτό του Ιβάν Ράκιτις ενώ έχει ακουστεί και αυτό του παλιού παίκτη της “βέκια σινιόρα”, Αρτούρο Βιντάλ. Απ’ τη μεριά της, η Γιουβέντους θα ήθελε τον Αρτούρ, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις