Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση Βασιλειάδη – FIFA: “Ήρθαμε για συμβουλές και για την εικόνα με το πιστόλι”

Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βρίσκονται οι εκπρόσωποι της FIFA – UEFA, προκειμένου να συζητήσουν με τους Γιώργο Βασιλειάδη και Βαγγέλη Γραμμένο τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βρεθεί μια λύση.

Το προσωρινό “λουκέτο” στην Superleague από τον Γιώργο Βασιλειάδη, μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, έφερε τους εκπροσώπους της FIFA – UEFA στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/03, 10:20) τους εκπροσώπους της FIFA, τους οποίους συνόδευε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες.

Πέρα από τις χειραψίες που έγιναν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Βασιλειάδης είχε και ένα μικρό διάλογο με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ.

“Δεν ήρθα εδώ για να επιβάλλω ποινές, ήρθα για συμβουλές. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική. Είμαστε εδώ για όλα αυτά που έγιναν και για το θέμα με το πιστόλι” ανέφερε ο κ. Χούμπελ, ενώ ο κ. Βασιλειάδης αποκρίθηκε: “Ακριβώς, όπως κάνετε και με την ομοσπονδία”.

Τα όσα προκύψουν από τη συνάντηση αναμένεται να γίνουν γνωστά στη συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της FIFA στα γραφεία της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ (12:00).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις