Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνελήφθη ο οπαδός που πέτυχε στο κεφάλι τον προπονητή της Μπεσίκτας

Γκιουνές
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σενιόλ Γκιουνές σωριάστηκε στο έδαφος, από αντικείμενο που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας και μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο όπου του έγιναν πέντε ράμματα. Ο… υπεύθυνος εντοπίσθηκε και συνελήφθη…

Ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης, άρχισε έρευνα για τα επεισόδια που έγιναν εχθές το βράδυ στην επαναληπτική ημιτελική συνάντηση του Κυπέλλου, ανάμεσα στην Φενερμπαχτσέ και την Μπεσίκτας, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό του προπονητή των φιλοξενούμενων, Σενόλ Γκιουνές, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από αντικείμενο στο 57ο λεπτό.

«Δολοφόνος» Πέπε! Τάκλιν για… φυλακή [vid]

Ο Γκιουνές διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν πέντε ράμματα, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε. Ακολούθησαν επεισόδια στο τούνελ που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Ο ύποπτος για την εκτόξευση του αντικειμένου εντοπίστηκε χάρη στις κάμερες παρακολούθησης και συνελήφθη από την αστυνομία. Ο οπαδός φέρεται να ανέφερε για την ενέργειά του: “Ο τερματοφύλακας της Μπεσίκτας, Τολγκά Ζενγκίν, μας έβριζε και τρελάθηκα. Πέταξα το αντικείμενο, αλλά δεν ήθελα να χτυπήσω τον Γκιουνές”.

Η τουρκική ομοσπονδία θα πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν θα διεξαχθεί εκ νέου το παιχνίδι, το οποίο κατά τη στιγμή της διακοπής της δεν είχε σκορ. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις