Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συντετριμμένος ο Σον! Έκλαιγε μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες

Είναι η είδηση του σαββατοκύριακου που “πάγωσε” τον ποδοσφαιρικό κόσμο! Ο Χέουνγκ-Μιν Σον έκανε πολύ σκληρό τάκλιν στον Αντρέ Γκόμες στο Έβερτον – Τότεναμ και έσπασε το πόδι του διεθνή Πορτογάλου μέσου.

Ο Αντρέ Γκόμες θα υποβληθεί σήμερα (04.11.2019) σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο, στον αγώνα της Premier League με την Τότεναμ στο Goodison Park (1-1), μετά το σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Χέουνγκ-Μιν Σον.

“Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αντρέ και την οικογένειά του”, δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στους δημοσιογράφους. «Ως ομάδα πρέπει να μείνουμε κοντά του. Είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ο Αντρέ θα γίνει πιο δυνατός ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί, ένας εκπληκτικός επαγγελματίας”.

Ο Νοτιοκοράτης Σον έπιανε το κεφάλι του μόλις συνειδητοποίησε τον τραυματισμό που προκάλεσε, τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια έκλαιγε στα αποδυτήρια για το… κακό που προκάλεσε!

“Ο Σον είναι συντετριμμένος. Δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι του κλαίγοντας συνέχεια. Δεν ήταν λάθος του… Όπως έχω ξαναπεί, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν θες να το δεις να το παθαίνει κανένας. Στέλνουμε στον Αντρέ τις ευχές μας”, ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις