Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα “δεύτερα” της Ρεάλ νίκησαν τη Λεγανές του Σιόβα [vid]

Ρεάλ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς -ενόψει της ρεβάνς με τη Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League- αλλά κατάφερε να νικήσει τη Λεγανές του Σιόβα μέσα στο “Μπερναμπέου” με 2-1.

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λεγανές με 2-1 στο “Μπερναμπέου”, σε ματς για την 35η ημέρα της La Liga.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέταξε τους Μαδριλένους με πολλούς αναπληρωματικούς, αφού σε λίγα 24ωρα η “Βασίλισσα” αντιμετωπίζει τη Μπάγερν, στη ρεβάνς του 2-1 του Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League (01/05).

Τα τέρματα της Ρεάλ σημείωσαν οι Μπέιλ (8΄) και Μαγιοράλ (45΄), ενώ στο 66΄ μείωσε ο Μπράσανατς, δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τη Λεγανές, που στο 90+3′ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γκάμπριελ.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ρεάλ: Κασίγια, Χακιμί, Χεσούς Βαγιέχο, Καζεμίρο, Τεό Ερνάντεθ, Μάρκος Γιορέντε, Κόβατσιτς (62′ Κρόος), Θεμπάγιος, Μπέιλ, Μπόρχα Μαγιοράλ, Μπενζεμά (62′ Ασένσιο).

Λεγανές: Κουέγιαρ, Θαλντούα, Μπουστίνθα, Σιόβας, Ντιέγκο Ρίκο, Μπράσανατς (90′ Ναράνχο), Ρουμπέν Πέρεθ, Γκαμπριέλ, Ελ Ζαρ, Αμραμπάτ (90′ Εράσο), Γκερέρο (62′ Μποβού).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις