Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα… είπαν Βασιλειάδης κι εκπρόσωποι της UEFA και της ΕΠΟ!

Τα… είπαν Βασιλειάδης κι εκπρόσωποι της UEFA και της ΕΠΟ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και της ΕΠΟ. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα (4/5) με εκπροσώπους της UEFA και της ΕΠΟ, με βασικό θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν ο επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλος, o Managing Director Integrity της UEFA, Εμίλιο Γκαρσία, o πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, οι νομικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, Νικόλαος Μπάρτζης και Αλέξανδρος Χολέβας, και ο Integrity Officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν με την καταπολέμηση της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων διεθνώς, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος. Συμφωνήθηκε -το αμέσως επόμενο διάστημα- να κατατεθούν προτάσεις από την πλευρά της UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ικανό που θα τεθεί σε εφαρμογή από τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τη μάστιγα της χειραγώγησης των ποδοσφαιρικών αγώνων.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις