Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα “κλειδιά” της Εσπανιόλ στον Ρούμπι

Τα “κλειδιά” της Εσπανιόλ στον Ρούμπι

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρούμπι ανακοίνωσε η Εσπανιόλ. Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς υπέγραψε ο 48χρονος τεχνικός

Ο Ρούμπι είναι ο νέος προπονητής της Εσπανιόλ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (3/6) την πρόσληψη του 48χρονου Καταλανού. Ο Ζοάν Φρανσέσκ Φερέρ Σισίλια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και διαδέχεται στο «τιμόνι» της ομάδας τον Νταβίντ Γκαγέγκο. Ο τελευταίος είχε αναλάβει στις 20 Απριλίου και μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18 τα «ηνία» της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, του οποίου ήταν βοηθός μέχρι τότε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούμπι εργάστηκε την παρελθούσα σεζόν στην Ουέσκα, την οποία ανέβασε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Η υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με την Εσπανιόλ σηματοδοτεί την επιστροφή του Ρούμπι στον σύλλογο της Βαρκελώνης. Και αυτό γιατί ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, ενώ ως προπονητής πέρασε σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Εσπανιόλ Β΄ (Ιούλιος 2005-Μάρτιος 2008). Τη σεζόν 2013-14 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις