Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Με τα “βαριά χαρτιά” η Αγγλία στο Μουντιάλ! Αποστολή με παίκτες μόνο από την Premier League [vid]

Εθνική Αγγλίας
ΦΩΤΟ twitter

Την αποστολή για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ανακοίνωσε ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, με το σύνολο των 23 παικτών της, να προέρχονται από το πρωτάθλημα της Premier League. Μέσα όλα τα “αστέρια” της χώρας.

Χωρίς τον Τζο Χαρτ και τον Τζο Γουίλσιρ, αλλά με τον 19χρονο Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ και τον 22χρονο Λόφτους Τσικ της Κρίσταλ Πάλας (δανεικός από την Τσέλσι), η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ του καλοκαιριού στη Ρωσία.

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις η ανακοίνωση των 23 παικτών που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 για την Εθνική Αγγλίας, από τον προπονητή της ομάδας Γκάρεθ Σάουθγκέιτ. Εντυπωσιακό είναι πάντως το γεγονός ότι και οι 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής, προέρχονται από ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος της Premier League.

Η αποστολή για το Μουντιάλ

Τερματοφύλακες: Μπάτλαντ (Στόουκ), Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιχιλ (Τσέλσι), Ρόουζ (Τότεναμ), Μαγκουάιρ (Λέστερ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Γιανγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Τότεναμ)

Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι), Λόφτους Τσικ (Κρίσταλ Πάλας), Ντέλε Άλι (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Βάρντι (Λέστερ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις