Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταπείνωση! Η Μπάγερν δεν έδειξε… έλεος στην Τότεναμ – Εννέα γκολ στο Λονδίνο – video

Ταπείνωση! Η Μπάγερν δεν έδειξε… έλεος στην Τότεναμ – Εννέα γκολ στο Λονδίνο – video
Reuters

Έπαιξε σαν μεγαθήριο μέσα στο Λονδίνο και έκανε… γιό-γιό την άμυνα της Τότεναμ. Η Μπάγερν έπιασε απίστευτη απόδοση και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκνάμπρι (4 γκολ) και Λεβαντόφσκι (2 γκολ) διέλυσε τους “σπερς” με 7-2, σε ματς για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Κλασική… Μπάγερν! Η ομάδα που παίρνει φόρα και “καθαρίζει” τον όμιλο της. Οι παίκτες του Κόβατς “κατέστρεψαν” την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο  επικρατώντας με το ηχηρό 7-2, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έκαναν στο… χαλαρό το 2χ2 στον όμιλο του Ολυμπιακού!

Το ξεκίνημα του αγώνα στο Λονδίνο ήταν εντυπωσιακό, αφού με τη συμπλήρωση 15 λεπτών είχαμε δύο γκολ. Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 12′ με όμορφο πλασέ του Σον μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η “απάντηση” της Μπάγερν ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Κίμιχ να κάνει το 1-1 με τρομερό σουτ!

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά στη συνέχεια, με την Τότεναμ να βλέπει στο 26′ τον Νόιερ να κάνει μια τρομερή επέμβαση στην προσπάθεια του Ντομπέλε. Η Μπάγερν ανέβασε “στροφές” και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-2. Ο Λεβαντόφσκι είχε… έμπνευση, έπιασε ένα υπέροχο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς.

Το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν ένα… πάρτι για την Μπάγερν Μονάχου, που έφτασε στο 1-4 με δύο πανέ3μορφα γκολ του Γκνάμπρι μέσα σε δύο λεπτά (53′, 55′).

Ο Κέιν ευστόχησε στο 61′ από τα 11 βήματα σε “τραβηγμένο”πέναλτι και μείωσε σε 2-4, αλλά στη συνέχεια ήρθε νέο κύμμα με γκολ από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Γκνάμπρι σκόραρε άλλες δύο φορές (83΄, 88΄) και ο Λεβαντόφσκι ακόμα μια (87΄).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου 2-7

(12’ Σον, 61’ πέν. Κέιν/ 15’ Κίμιχ, 45’, 87’ Λεβαντόφσκι, 53’, 55’, 83’ 88’ Γκνάμπρι)

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1

(62’ Βούλιτς, 87’ Μιλούνοβιτς, 90’ Μποάκιε / 37’ Σεμέδο)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Τότεναμ-Ερυθρός Αστέρας

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Μπάγερν Μονάχου 6 (10-2)

Ερυθρός Αστέρας 3 (3-4)

Ολυμπιακός 1 (3-5)

Τότεναμ 1 (4-9)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις