Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τελευταία προθεσμία από FIFA σε ΕΠΟ πριν το Grexit!

Γραμμένος

Η πλευρά της FIFA έδειξε τις… άγριες διαθέσεις της προς τον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος καλείται να ασκήσει αποτελεσματική διοίκηση, αλλιώς θα έρθει το ποδοσφαιρικό Grexit.

FIFA και UEFA έχουν διαπιστώσει πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί ένα διοικητικό μπάχαλο και ο Χέρμπερτ Χούμπελ διαμήνυσε στον Βαγγέλη Γραμμένο πως η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport”, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης ενημέρωσε τον κ. Γραμμένο πως θα εισηγηθεί στην επιτροπή εθνικών Ομοσπονδιών (συνεδριάζει στα μέσα Μαΐου) για ποδοσφαιρικό Grexit, δίνοντας όμως μια τελευταία προθεσμία ενάμιση μήνα στην ΕΠΟ, για να… διορθωθεί.

«Χαστούκι» για… ξύπνημα από FIFA σε Γραμμένο με προειδοποίηση Grexit!

Ο κ. Χούμπελ έκανε τις εισηγήσεις του και θέλει να δει σε αυτό το διάστημα πως η ελληνική πλευρά.. πήρε το μήνυμα. Στη συνάντηση έγινε αναφορά στις εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων κατά της διαιτησίας, που περνούν ατιμώρητες και στα κρούσματα βίας. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως έγινε ειδική μνεία στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης τόνισε πως δεν υπάρχει πρόθεση από τη FIFA να διορίσει ξανά προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ και περιμένει να δει… έργα, αλλιώς το Grexit είναι βέβαιο. Ο κ. Γραμμένος ενημέρωσε για όσα έγιναν τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις