Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Χαστούκι” για… ξύπνημα από FIFA σε Γραμμένο με προειδοποίηση Grexit!

Γραμμένος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου με τον επικεφαλής την επιτροπή παρακολούθησης της ελληνικής Ομοσπονδίας από FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, έδειξε και πάλι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ραντεβού του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Χέρμπερτ Χούμπελ, δεν ήταν κάτι το ευχάριστο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σε μία συνάντηση που διήρκεσε αρκετές ώρες, μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (27/03), οι ευρωπαϊκές αρχές εμφανίστηκαν για μία ακόμη φορά, με “άγριες” διαθέσεις έναντι της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ελληνικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προειδοποίησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ότι αν δεν λάβει τα μέτρα του, η χώρα μας δεν θα γλιτώσει το ποδοσφαιρικό Grexit.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, συνεχίζει να έχει τη στήριξη των ευρωπαϊκών αρχών του ποδοσφαίρου, αλλά αυτή θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα και από τον τρόπο διοίκησής του.

Η εισήγησή μας θα είναι για Grexit, εκτός κι αν αρχίσεις να… διοικείς”, φέρεται να είπε ο κ. Χούμπελ στον Βαγγέλη Γραμμένο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις