Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΑΕΚ: “Αναγκαστικός συμβιβασμός! Η έδρα μας είναι στη Ν.Φιλαδέλφεια”

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΑΕΚ: “Αναγκαστικός συμβιβασμός! Η έδρα μας είναι στη Ν.Φιλαδέλφεια”
ΦΩΤΟ intime

Η εκπρόσωπος της ΑΕΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Αγγελική Αρκάδη, τόνισε πως η Ένωση -όπως και ο ΠΑΟΚ- ήθελαν περισσότερες προσκλήσεις, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναγκάστηκαν σε συμβιβασμό, για πολύ περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος της Ένωσης στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Βγάζουν 840 προσκλήσεις!

Αφού απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν οι ΠΑΕ ήθελαν περισσότερες προσκλήσεις, η Αγγελική Αρκάδη ανέφερε: “Θα υποχρεωθούμε να δεχτούμε την πρόταση της ΕΠΟ, που αποδέχτηκε κι εκείνη με τη σειρά της την πρόταση του Υπουργείου”.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν έπεσε στο… τραπέζι το θέμα του VAR. “Συζητήσαμε για θέματα ασφαλείας, όχι μόνο για τις προσκλήσεις, αλλά και για τις αποστολές των δύο ομάδων”.

Να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, υπήρξε και μία διαφωνία μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ήταν η στιγμή που ο Μάκης Γκαγκάτσης επανέλαβε ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ. Αμέσως η εκπρόσωπο της Ένωσης στη σύσκεψη, Αγγελική Αρκάδη, του τόνισε πως “χρησιμοποιούμε το ΟΑΚΑ σαν έδρα μας μεν, αλλά η έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και όχι το ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ δεν ήταν ποτέ έδρα της ΑΕΚ και δεν θα γίνει ποτε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις