Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αποφασίζουν για τις προσκλήσεις! Η ώρα της “σέντρας”

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αποφασίζουν για τις προσκλήσεις! Η ώρα της “σέντρας”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να με προσκλήσεις και πλέον μένει να δούμε πως θα… μοιραστούν αυτά τα “μαγικά χαρτάκια”. Έγινε γνωστή η ώρα της “σέντρας” του… μεγάλου αγώνα.

Το τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Γιώργο Βασιλειάδη -μετά και τις εισηγήσεις της αστυνομίας- να ανακοινώσει… τελικό Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς θεατές στην εξέδρα.

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικά χωρίς οπαδούς! Σε άδειο ΟΑΚΑ ο τελικός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί με την παρουσία μικρού αριθμού θεατών οι οποίοι θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ με προσκλήσεις που θα διανείμουν οι δύο ΠΑΕ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον, μένει να οριστεί ο αριθμός των προσκλήσεων που θα εκδοθούν και θα δοθούν σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ, κάτι που θα αποφασιστεί την Τρίτη (07.05.2019 – 12:00), σε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι δύο ΠΑΕ αναμένεται να πιέσουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό προσκλήσεων (αναμένεται να περιοριστεί σε τριψήφιο νούμερο για κάθε ομάδα). Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, η “σέντρα” του σαββατιάτικου τελικού θα γίνει στις 20:30.

“Αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων στον τελικό της 11ης Μαΐου (Ο.Α.Κ.Α., 20.30), ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. επανέλαβε στον Υφυπουργό την πάγια και τεκμηριωμένη θέση της Ομοσπονδίας οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται με την παρουσία φιλάθλων.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός επέμεινε στη διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και με μικρό αριθμό προσκλήσεων, επικαλούμενος ‘λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, οι οποίοι επιβάλλουν τη λήψη αυτής της απόφασης’.

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε φιναλίστ θα ανακοινωθεί αύριο, μετά από σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στα γραφεία της Ε.Π.Ο., στις 12.00.” αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις