Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΠΑΟΚ: “Ντόπες” οπαδών στην προπόνηση! pics

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – ΠΑΟΚ: “Ντόπες” οπαδών στην προπόνηση! pics
ΦΩΤΟ intime

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (09.05.2019) στην Τούμπα, προκειμένου να δώσουν ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Λουτσέσκου, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή των Θεσσαλονικέων.

Περίπου 300 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν -αρχικά- το πρωί της Πέμπτης έξω από την Τούμπα και υποδέχθηκαν τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του (σ.σ. έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στη Θεσσαλονίκη).

Ακολούθως, οι οπαδοί βρέθηκαν στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου και αποθέωσαν τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

“Κύπελλο, Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό” και “Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό” ήταν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που αποχώρησαν πριν αρχίσει η προπόνηση.

Να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να… βάζει στο αεροπλάνο για την Αθήνα όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει, πλην των τραυματιών, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις