Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τέλος η απεργία στον Παναθηναϊκό! Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες

Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε τελικά τα χρήματα που είχε υποσχεθεί στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη και αυτοί επέστρεψαν στο Κορωπί για να προπονηθούν. Λίγες ημέρες κράτησε η απεργία των ποδοσφαιριστών.

Έληξε ο “συναγερμός” στο Κορωπί! Λίγα 24ωρα κράτησε η απεργία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αφού η διοίκηση της ομάδας, κατέβαλε τα χρήματα που είχε υποσχεθεί και έτσι άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναγκάστηκαν να προβούν σε ακραία μέτρα, μετά τη νέα αθέτηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοίκησης του Τριφυλλιού και δεν προπονήθηκαν Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα, γράφοντας ένα ακόμα “μαύρο” επεισόδιο στην ιστορία της ομάδας.

Την Τετάρτη (11/3) όμως, οι “πράσινοι” είδαν τελικά στους λογαριασμούς τους, το χρώμα του χρήματος, με την ΠΑΕ να καταβάλλει τελικά μέρος των οφειλουμένων και έτσι, μπαίνει τέλος στο αδιέξοδο των τελευταίων ημερών, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να μπορεί πια να ετοιμάσει τους παίκτες τους για το επόμενο παιχνίδι της Superleague.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις