Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τέλος εποχής για τον Μάριο Γκόμεζ! Αποχωρεί από την Εθνική Γερμανίας [pic]

Τέλος εποχής για τον Μάριο Γκόμεζ! Αποχωρεί από την Εθνική Γερμανίας [pic]
ΦΩΤΟ Facebook

Ο Μάριο Γκόμεζ έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του με την Εθνική Γερμανίας, με την οποία αγωνιζόταν επί 10 χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, ώστε “να κάνω χώρο για τους νεότερους παίκτες”.

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στην Εθνική Γερμανίας, ο Μάριο Γκόμεζ, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα “χρώματά” της, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει στην ηλικία των 33 ετών και παρότι αισθάνεται… 23, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γερμανός επιθετικός υποστήριξε ότι το σώμα του, όπως και του Ρονάλντο, είναι δυνατό σαν να είναι 10 χρόνια μικρότερος και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για πολύ καιρό ακόμα, όχι όμως και με την εθνική του ομάδα.

“Η περίοδος στην εθνική ομάδα δεν ήταν πάντα εύκολη, ούτε πάντα επιτυχημένη, αλλά ήταν όμορφη. Όμως, τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνω χώρο στους νεότερους και ταλαντούχους παίκτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκόμεζ, που είχε 31 γκολ σε 78 συμμετοχές με το εθνόσημο. Ήταν μάλιστα μέλος της “νασιοναλμανσαφτ” σε τρία Euro (2008, 2012, 2016) και δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2010, 2018), έχοντας χάσει όμως λόγω τραυματισμού, αυτό της Βραζιλίας, όπου η χώρα του αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Μάριο Γκόμεζ

Liebe VfB-Fans, nun ist die erste Woche für mich in der Vorbereitung auch schon wieder vorbei und es steht gleich das…

Gepostet von Mario Gomez am Sonntag, 5. August 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις