Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Τέλος ο Μπουφόν από την Παρί! Δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του

Τέλος ο Μπουφόν από την Παρί! Δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του
@PSG_inside

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην Παρί Σαν Ζερμέν. Ο Ιταλός πορτιέρε αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Γαλλίας, χωρίς να κάνει σαφές τι θα ακολουθήσει στην καριέρα του.

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Μπουφόν από το Παρίσι, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπουφόν μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2018, μετά από 17 συναπτά χρόνια στη Γιουβέντους, αλλά η παρουσία του στους πρωταθλητές Γαλλίας δεν θα συνεχιστεί.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Μπουφόν μένει ελεύθερος, με την Παρί να μην ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Ήσουν ένας πραγματικός κύριος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ένας απίστευτος συμπαίκτης. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Αντίο και ευχαριστούμε για όλα Μεγάλε Τζιανλουίτζι Μπουφόν”, αναφέρει το μήνυμα της Παρί Σεν Ζερμέν.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1136307335171850241

https://twitter.com/PSG_inside/status/1136294265674448897

Απ’ την μεριά του, ο 41χρονος πορτιέρε αποχαιρέτησε την Παρί, ανέφερε ότι αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε και άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποσύρεται.

Η Παρί μου πρότεινε συμβόλαιο ανανέωσης, αλλά αρνήθηκα. Αισθάνομαι ότι θέλω νέες προσωπικές και επαγγελματικές εμπειρίες” ανέφερε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό του στο Instagram,

https://www.instagram.com/p/ByVVCawoYW7/?utm_source=ig_embed

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις