Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τέλος ο Βελλίδης από τη Λαμία! “Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος του” λέει η ΠΑΕ

Τέλος ο Βελλίδης από τη Λαμία! “Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος του” λέει η ΠΑΕ
ΦΩΤΟ intime

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Μάρκος Βελλίδης, καθώς γνωστοποιήθηκε σήμερα (6/11) η λύση της συνεργασίας με τον 32χρονο τερματοφύλακα μετά τις ταραχώδεις μέρες που ακολούθησαν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που εξελίχθηκε σε κόντρα με τη διοίκηση.

Ο Μάρκος Βελλίδης έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λαμίας σήμερα (6/11), με την φθιώτικη ΠΑΕ να επισημαίνει στην ανακοίνωση της ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος και η ικανότητα του έμπειρου γκολκίπερ. Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις του Βελλίδη με την ομάδα διαταράχθηκαν μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να τον θέσει εκτός ομάδας, λόγω της απόδοσής του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/10) όπου δέχτηκε τρία τέρματα σε 11 λεπτά στην αρχή του αγώνα.

Ο Βελλίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της εν λόγω αναμέτρησης, είχε αποστείλει, μέσω του Αλέξη Κούγια, εξώδικο στην ΠΑΕ Λαμία και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, στο οποίο κατηγορούσε τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου ότι τον απείλησε να του στείλει «φουσκωτούς», αν δεν συναινούσε στην άμεση λύση του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη, του οποίου ουδέποτε αμφισβητήθηκε η ικανότητα και η αγωνιστική απόδοσή του καθώς και το ήθος του. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις