Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Θαύμα” Σόλσκιερ! Επική πρόκριση η Γιουνάιτεντ! Παρί, ο ορισμός του loser – video

“Θαύμα” Σόλσκιερ! Επική πρόκριση η Γιουνάιτεντ! Παρί, ο ορισμός του loser – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η βαριά φανέλα προκρίθηκε! Το “άστρο” του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έλαμψε για μια ακόμα φορά και το VAR έδωσε την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει επική πρόκριση μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, νικώντας με 3-1 και ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ματς. Δυο γκολ ο Λουκάκου. Ούτε τώρα κατάφεραν οι Γάλλοι να πάρουν το “εισιτήριο”, παρά τη νίκη τους με 2-0 μέσα στο “Ολντ Τράφορντ”.

Πήγε στο “Παρκ Ντε Πρενς” έχοντας χάσει με 2-0 μέσα στην έδρα της και με πολλές απουσίες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όμως δεν τα παρατά ποτέ, ειδικά όταν μπροστά της βρίσκεται μια ομάδα που δεν αντέχει στα δύσκολα, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι “λύγισαν” μπροστά” στο βάρος της φανέλας των “κόκκινων διαβόλων”, ηττήθηκαν με 3-1 και είδαν για μια ακόμα φορά να φεύγει το “εισιτήριο” μέσα από τα χέρια τους, όπως είχε γίνει και κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2017 (νίκησαν στο πρώτο ματς με 4-0 και έχασαν στη ρεβάνς με 6-1).

Το ματς…

Το ματς είχε… συγκινήσεις από τα πρώτα του λεπτά. Μόλις στο 2′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να “σοκάρει” το “Παρκ ντε Πρενς”, κάνοντας το 0-1. Ο Κέρερ έκανε λάθος στην προσπάθεια του να γυρίσει πίσω τη μπάλα, ο Λουκάκου έκλεψε, πέρασε και τον Μπουφόν και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Η συνέχεια όμως ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωτευουσιάνοι βρήκαν όλα τα κενά που παρουσίασε η άμυνα της Γιουνάιτεντ και στο 12′ έφτασαν στο 1-1. Ο Εμπαπέ… γκάζωσε, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπερνάτ έφερε το ματς στα ίσα.

Η Παρί πίεσε να πετύχει κι άλλα γκολ και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να το πετύχει. Από το 25λεπτο και μετά όμως η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φανεί και πάλι στην επίθεση και στο 30′ κατάφερε να πάρει και πάλι… κεφάλι στο σκορ, μετά από το λάθος του Μπουφόν. Ο Ράσφορντ έπιασε το μακρινό σουτ, ο έμπειρος πορτιέρε δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, ο Λουκάκου πήρε το “ριμπάουντ” και έκανε το 1-2, σκοράροντας για δεύτερη φορά.

Το παιχνίδι είχε έναν… τρελό ρυθμό μέχρι το ημίχρονο του, με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Η Παρί βγήκε πιο κεφάτη στην επανάληψη, έχοντας στην κατοχή της την μπάλα. Και στο 55′ σκόραρε με τον Ντι Μαρία, τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Γιουνάιτεντ όμως παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο στη συνέχεια, αμύνθηκε υποδειγματικά και είχε το… νου της στο να βρει μια καλή αντεπίθεση. Η Παρί όμως “άγγιξε” το 2-2 στο 84′. Ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να περάσει τον Ντε Χέα σε τετ-α-τετ, η μπάλα έφτασε στον Μπέρνατ οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Η φάση που έκρινε την πρόκριση έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο Νταλότ έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Κιμπεπέ και πέρασε κόρνερ. Ο Σκόμινα όμως έδωσε πέναλτι, αφού είδε τη φάση στο VAR και ο Ράσφορντ έκανε το τελικό 3-1 που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στους “8” του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις