Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Ρέι Γουίλκινς

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Πέθανε ο Ρέι Γουίλκινς
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρέι Γουίλκινς έφυγε σήμερα (4/4) από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπως ενημέρωσε επίσημα η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε ο Ρέι Γουίλκινς σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Ο παλαίμαχος αρχηγός της εθνικής Αγγλίας υπέστη έμφραγμα το Σάββατο και εισήχθη στο νοσοκομείο St George, όπου οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά μάθαμε ότι ο πρώην μέσος της εθνικής Αγγλίας, Ρέι Γουίλκινς, απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια όλων στην PFA είναι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Ποιος ήταν ο Γουίλκινς

Ο Ρέι Γουίλκινς φόρεσε 84 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας το διάστημα 1976-1986. Ήταν ένας από τους κορυφαίους μέσους της εποχής του, φορώντας τη φανέλα των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, ενώ είχε θητεία και στο εξωτερικό με Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε μια προπονητική καριέρα 20 ετών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ, της Φούλαμ και της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας, ενώ διετέλεσε βοηθός προπονητή σε δύο θητείες στην Τσέλσι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις