Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Θύελλα” η Τότεναμ στο Γκούντισον Παρκ! Τρομερή εξάρα στην Έβερτον – video

“Θύελλα” η Τότεναμ στο Γκούντισον Παρκ! Τρομερή εξάρα στην Έβερτον – video
ΦΩΤΟ Reuters

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τότεναμ ήταν “καταιγιστική” στο Γκούντισον Παρκ κόντρα στην Έβερτον, την οποία και “διέλυσε” με 6-2 για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μειώνοντας τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους 2 βαθμούς.

Σε ένα απίθανο ματς στο Γκούντισον Παρκ, η Έβερτον προηγήθηκε νωρίς με 1-0, αλλά ένα αδιανόητο λάθος των Ζούμα και Πίκφορντ, ξεκίνησε… μια θύελλα γκολ από την πλευρά της Τότεναμ, για να ολοκληρωθεί το ματς στο επιβλητικό 6-2 για την ομάδα του Ποκετίνο.

Ο Θίο Γουόλκοτ επιβεβαίωσε τη φόρμα του, ανοίγοντας το σκορ στο 21′, όμως η γρήγορη ισοφάριση του Σον στο 27′, αποδείχθηκε “κλειδί” για την εξέλιξη του αγώνα, με τον Άλι να δίνει το προβάδισμα στα “σπιρούνια” και τους Κέιν, Σον και Έρικσεν να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο Σίγκουρντσον στο 51′ είχε μειώσει σε 4-2 για τους γηπεδούχους.

Έτσι, η Τότεναμ ανέβηκε στους 42 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας πλέον στο -6 από τη Λίβερπουλ και την κορυφή, μειώνοντας όμως τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, σε 2 βαθμούς.

Η τρομερή εξάρα της Τότεναμ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις