Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Τι επιστροφή! Ο Καρνέζης, ο καλύτερος του γηπέδου”

“Τι επιστροφή! Ο Καρνέζης, ο καλύτερος του γηπέδου”
@NapoliAndNaples

Ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε και πάλι κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι -μετά τον περασμένο Νοέμβριο- και ήταν καθοριστικός στο 1-1 των “παρτενοπέι” με την Τζένοα, μέσα στο “Σαν Πάολο”.

“Ύμνους” για την απόδοση του Ορέστη Καρνέζη στο εντός έδρας 1-1 που έφερε η Νάπολι με την Τζένοα έγραψε η κορυφαία ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”.

Ο Έλληνας πορτιέρε έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα της Νάπολι μετά τις 25 Νοεμβρίου και ήταν καθοριστικός στην ισοπαλία των “παρτενοπέι”.

Η ιταλική εφημερίδα “αποθέωσε” τον Ορέστη Καρνέζη για την απόδοσή του, βάζοντας τον εξής τίτλο στο σχετικό κείμενο: “Τι επιστροφή! Ο Καρνέζης, ο καλύτερος του γηπέδου”.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της φιλοξένησε και δηλώσεις του 33χρονου τερματοφύλακα. “Χάρηκα που επέστρεψα. Ευχαριστώ τον Κάρλο Αντσελότι για την ευκαιρία, ξέρει ότι μπορεί να ποντάρει σε εμένα όποτε το θελήσει. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, στον αγώνα με την Άρσεναλ που είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς όμως είμαστε καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο και για τους δύο”, σχολίασε ο Καρνέζης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις