Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού! Σε μαγνητοσκόπηση και από την ΕΡΤ2

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο τελικός τους Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων στη χώρα, οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μεγάλο ματς με αρκετούς τρόπους.

Για πρώτη φορά, οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν τόσες διαφορετικές επιλογές για να “απολαύσουν” το σημερινό (12/05) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Κι αυτό γιατί πέραν από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το COSMOTE SPORT 1HD, το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 στις 00:00, αλλά και μέσω Facebook στις 21:00.

Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote TV αποφάσισε να μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μέσω του προφίλ της στο Facebook (με καθυστέρηση μισής ώρας) γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Τέλος, μέσω διαδικτύου, το LIVE του newsit.gr για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, θα μεταφέρει από νωρίς, όλες τις εξελίξεις από το ΟΑΚΑ, με σχολιασμό και φωτογραφίες, για όσα θα συμβούν στο μεγάλο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις