Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τηλεοπτικό το Παναχαϊκή – ΑΕΚ! Η αποστολή της Ένωσης

Τηλεοπτικό το Παναχαϊκή – ΑΕΚ! Η αποστολή της Ένωσης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι με τους Πατρινούς.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ επιθυμεί να δει την ομάδα να παρουσιάζει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο απ’ αυτό που έδειξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, γι’ αυτό και θα πάρει μαζί του στην Πάτρα αρκετούς βασικούς παίκτες.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Ντούνη, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Βινίσιους, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Τσιβελεκίδη, Μπάμπη, Βλαχομήτρο, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Πατίτο, Κλωναρίδη, Αραούχο και Λιβάγια.

Ξεχωρίζει αναμφίβολα από την αποστολή το όνομα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στη δράση, έπειτα από 6 μήνες.

Τηλεοπτικό το φιλικό

Η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα θα μεταδοθεί, τελικά, τηλεοπτικά από το Novasports 1, στις 19:00. Έτσι, οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της ομάδας τους.

Ευχάριστα νέα για Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεκίνησε προπόνηση στο γήπεδο. Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ένα κομμάτι από τον νάρθηκα, πάνω από τον αγκώνα του. Ο Ουκρανός σέντερ μπακ μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις