Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “αντίο” της ΠΑΕ Άρης στον “φίλο”, Μιχάλη Τροχανά! Θυμήθηκαν το… 20χίλιαρο

Το “αντίο” της ΠΑΕ Άρης στον “φίλο”, Μιχάλη Τροχανά! Θυμήθηκαν το… 20χίλιαρο
Intime.gr

Το δικό της “αντίο” είπε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στον Μιχάλη Τροχανά, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από την ζωή σε ηλικία 84 ετών. Οι Θεσσαλονικείς δεν ξέχασαν τη βοήθεια που τους είχε δώσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Απεβίωσε, σε ηλικία 84 ετών, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Τροχανάς, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά στο παρελθόν είχε βοηθήσει και τον Άρη.

Την περίοδο 1997-1998, οι Θεσσαλονικείς είχαν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική και ο τότε πρόεδρος, Λάμπρος Γράντας, έχει αποχωρήσει. Ο Μιχάλης Τροχανάς ανέλαβε την ΠΑΕ τον Δεκέμβριο του 1997, αφού ο Αλκέτας Παναγούλιας δεν μπόρεσε τότε να βρει επενδυτή για να πάρει την ομάδα από τον κ. Γράντα.

Ο Μιχάλης Τροχανάς κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και με έναν έρανο που πραγματοποίησε (το περίφημο 20χίλιαρο) βοήθησε την ομάδα να λειτουργήσει, μέχρι να έρθει ο επενδυτής (ανέλαβε τελικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Ιούνιο του 1998).

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Τροχανά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε φίλος της ομάδας μας και οι παλαιότεροι δεν ξεχνούν τη συμβολή του στον ΑΡΗ την αποφράδα σεζόν 1997-1998. Τότε που κατάφερε να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου και με τη συνεισφορά του περίφημου 20χίλιαρου των απλών Αρειανών κατάφερε ο ΑΡΗΣ να μείνει «ζωντανός».

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθειά του…

Καλό ταξίδι Μιχάλη Τροχανά…”

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις