Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Το ΟΑΚΑ φέρνει… πρόβλημα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Εθνική!

Το ΟΑΚΑ φέρνει… πρόβλημα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Εθνική!
Intime

Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει μετάθεση αγώνων για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τον Οκτώβριο.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στις τελευταίες αναμετρήσεις που παίχτηκαν εκεί (Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Ελλάδα Λιχτενστάιν) είναι κάτι που πλέον δεν περνάει απαρατήρητο και χρειάζεται… διόρθωση το συντομότερο δυνατόν.

Η κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ είναι τέτοια, που δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα και με κάποιες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Μηνάς Λυσάνδρου, σε γεύμα που παρέθεσε στους ρεπόρτερ για τα θέματα της Superleague.

Τα βελτιωτικά έργα που ίσως γίνουν κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, υπάρχει πιθανότητα προκαλέσουν τη μετάθεση αγώνα τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Παναθηναϊκό ή τουλάχιστον αλλαγή έδρας για τις δύο ομάδες.

Γι’ αυτό «συνεργάζονται» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός!

“Θέμα” ενδεχομένως να προκύψει και με την Εθνική Ελλάδας, που στις 15 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τη Βοσνία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Με βάση πάντως τον έλεγχο που έχει γίνει στα γήπεδα της Superleague, πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα που υπάρχει για το “AEL FC Arena”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις