Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Τότεναμ έκανε τον “περίπατο”… θρίλερ! [vid]

Τότεναμ
Eurokinissi

Φάνηκε πω θα έχει έναν εύκολο αγώνα, αλλά τελικά ίδρωσε για να φτάσει στη νίκη. Η Τότεναμ γλίτωσε από απίστευτη “γκέλα’ και νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ.

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Τότεναμ τα είχε… όλα.

Η Τότεναμ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, αλλά η Γουέστ Χαμ πίεσε και έφτασε πολύ κοντά στο να “σοκάρει” την ομάδα του Ποκετίνο, φέρνοντας το ματς στο 2-3.

Τα δύο γκολ του Κέιν (που είχε και δοκάρι) κι αυτ’ό του Ερικσεν έφεραν τυην Τότεναμ στο 3-0 στο 60΄. Η μείωση του σκορ από τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες (65`) και η αποβολή του Οριέ άλλαξαν τα δεδομένα στο ματς.

Η Γουέστ Χαμ πίεσε μέχρι τέλους, έκανε το 2-3 με τον Κουγιατέ (87`), αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε για την ομάδα του Μπίλιτς, που παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις

Γουέστ Χαμ (Σλάβεν Μπίλιτς): Χαρτ, Ογκμπόνα, Ριντ, Σαμπαλέτα, Φόντε (74′ Μαζουακού), Κρέσγουελ, Νόουμπλ, Κουγιατέ, Αντόνιο (28′ Κάρολ), Ερνάντες, Αρναούτοβιτς (66′ Αγιού)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορί, Αλντερβαϊρελντ, Βερτόνγκεν, Οριέ, Ντέιβις, Σάντσες, Σισοκό (78′ Τρίπιερ), Ντάιερ, Ερικσεν (73′ Γουίνκς), Ντέλε Αλι, Κέιν (89′ Γιορέντε).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις