Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Να μείνει “ζωντανός” και να συνεχίσει να ονειρεύεται!

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (26/11, 22:00, NewsIt.gr, CosmoteSport 2) την Τότεναμ στο Λονδίνο και παίζει το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ματς τελικό δίνει ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ απόψε (26/11, 22:00, NewsIt.gr, CosmoteSport 2) στο Λονδίνο, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν τη νίκη για να μείνουν “ζωντανοί” στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την “γκέλα” με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη Superleague και θέλουν να αποδείξουν πράγματα ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά το έργο τους απέναντι στην Τότεναμ, στον πάγκο της οποίας θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναμένεται δύσκολο.

Βαθμολογικά το ματς είναι κρίσιμο καθώς σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ενώ θα έχει το νου του και στο άλλο ματς όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο Βελιγράδι. Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν νίκη των Βαυαρών έτσι ώστε σε περίπτωση δικής του ήττας στο Λονδίνο να μην τεθούν νοκ άουτ όσον αφορά την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League.

O Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως θα παρατάξει τους  Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα ενώ στα χαφ θα είναι οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Όσον αφορά την Τότεναμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει τους Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Ντάιερ, Σον, Άλι, Μόουρα και Κέιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ από τη Βουλγαρία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, με 4ο τον Ποπόφ και στο VAR τους Ιταλούς Φάμπρι, Μάσα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις