Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τουρνουά για την Αλβανία με συμμετοχή Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004

Αλβανία ΠΣΑΠ
http://psap.gr

Στο πλευρό της Αλβανίας. Παίκτες από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα συμμετάσχουν σε φιλικό τουρνουά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε εκείνους που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στη γείτονα χώρα.

Με σύνθημα “Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι” ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε τη συμμετοχή Ελλήνων πρωταθλητών Ευρώπης σε φιλικό τουρνουά, τα έσοδά του οποίου θα διατεθούν σε εκείνους που επλήγησαν από τον τον φονικό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε τον περασμένο Νοέμβριο την Αλβανία.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

“Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά μας ενώνει και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.

Στις 26 Νοεμβρίου η Αλβανία συγκλονίστηκε από τον φονικό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και αποτελεί χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Παναθηναϊκός: Συγκινητικό πανό στο ΟΑΚΑ για τον σεισμό στην Αλβανία!

Την Παρασκευή (10/1) στο Air Albania Stadium θα διεξαχθεί διεθνές φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή παλαιμάχων από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Αλβανία και τα έσοδά του θα διατεθούν σε εκείνους που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.

Ο Π.Σ.Α.Π. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των γειτόνων μας και θα λάβει μέρος έχοντας στην ομάδα του, μεταξύ άλλων, τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004 Γιώργο Καραγκούνη, Φάνη Κατεργιαννάκη και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Luajmë dhe rindërtojmë sëbashku…

Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι…”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις