Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τραγικός Μπενζεμά! «Σοκάρει» η δήλωση του για Βαλμπουενά

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Καρίμ Μπενζεμά απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων, σε ζωντανή μετάδοσή στο instagram, προσελκύοντας περισσότερους από 70.000 χρήστες. Αυτή που αφορούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά άφησε τους πάντες… άφωνους!

Απίστευτη απάντηση έδωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, σε ερώτηση που του έγινε για το αν γνωρίζει που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ματιέ Βαλμπουενά (σ.σ. από το περασμένο καλοκαίρι φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού).

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων σε live που έκανε στο Instagram και ανέφερε για τον Βαλμπουνά: «Δεν ξέρω πού είναι ο Ματιέ. Πιθανώς κάπου στο βάθος της θάλασσας. Δεν ξέρω πού είναι».

Θυμίζουμε ότι πριν έξι χρόνια είχε προκληθεί σάλος, όταν μια sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά είχε διαρρεύσει, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να προχωρά σε καταγγελία και τον Μπενζεμά να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε κατηγορίες συμμετοχής στον εκβιασμό, αλλά βγήκε από αυτήν την υπόθεση χάνοντας… τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας. «Σε αυτή την ιστορία, ο Βαλμπουενά ήταν το μόνο πρόσωπο που πραγματικά ήξερε τι συμβαίνει. Δεν είπε τα γεγονότα όπως ήταν», είχε δηλώσει τότε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις